Los papeles

Los papeles

El videóografo y performer libanés Anthony Kmeid presenta Los papeles, su primera obra de teatro corporal con imágenes, que profundiza en el desconocido tema de la identidad sexual en Oriente Medio.

Sinopsis

Una larga ruta se dibuja de Beirut Barcelona, ​​huyendo del prohibido, hacia una utopía imaginada. X mantiene una relación de amor, no sólo inmoral, sino ilegal, en una tierra donde sus pensamientos están condenados. Porque él y su amor puedan salir de allí se verán en la necesidad de conseguir muchos papeles. Papel número 1 …

Vídeo
Fotos

Valoración espectadores
  • Josep OS

    Ahir a La Fenix vaig estar veient aquesta peça de teatre de denúncia creada i alhora interpretada pel libanès Anthony Kmeid tot i que va néixer a Xipre on la seva família estava refugiada. Una performance, dansa, audiovisuals i teatre i molta poesia gestual per aprofundir sobre la repressió a la qual es veuen sotmesos, en aquest cas ell i la seva parella (Aaron Comino Serrano) motivats per la seva orientació homosexual i que s´agreuja per les traves i limitacions que comporta sortir del Líban. Primer va ser Paris i després Barcelona on va estudiar a Laboratorio a les ordres de Jessica Walker, fet que queda més que demostrat veient l’expressió i llibertat amb la qual es mou en escena. Tal com diu, el seu desig és tornar a Beirut i passejar-se pels seus carrers agafat de la mà de la seva parella, sense ser assenyalat ni jutjat. Molt però molt interessant i si us animeu a anar-hi, avui dissabte i demà són les dues últimes representacions.

    29/06/2019