Veïnes de l’Antic Teatre d’entre 65 i 92 anys presenten un espectacle de dansa

Redacció

Aquest és el quart any que un grup de veïnes i veïns de l’Antic Teatre hi ballen de forma regular. Són tretze dones i dos homes d’entre 65 i 92 anys, tots veïns del Casc Antic de Barcelona. Formen part de Ritme del temps, un projecte comunitari que consisteix en la realització de tallers de dansa i moviment dirigits a la gent gran que inclou l’exhibició de peces de creació. El proper 20 de desembre presenten el seu últim espectacle: Pepa. Homenatge a la vida i la mort.

TEATRE_BARCELONA-ritme_en_el_temps-Antic_Teatre-REVISTA_1

L’Antic Teatre aposta per un model de centre cultural on l’arrelament a la comunitat territorial hi tingui un paper fonamental. En aquest sentit, Ritme en el Temps respon a la voluntat de fer accessible el llenguatge i l’expressió de la dansa amb els beneficis que pot tenir en relació a la inclusió i cohesió social. I és que Ciutat Vella és un dels districtes de la ciutat amb major nombre de persones que viuen soles, de manera que el projecte també té com a objectiu lluitar contra l’aïllament social i vital d’aquest col·lectiu a través de la creació artística.

Sota la direcció de Isabel Ollé i Quim CabanillasPepa. Homenatge a la vida i la mort reflexiona «sobre les pors, les il·lusions, les recerques, les inquietuds, les alegries que experimentem en el nostre navegar per aquest plàcid, generós, però alhora turbulent riu de les nostres vides». I ho fan amb la seva companya Pepa «dins del cap i el cor: ha sigut una de les persones que hem vist arribar amb més dignitat al delta de la seva vida, que és allà on perd el seu nom com a riu, però on mai deixarà de ser aigua».

Més informació al web de l’Antic Teatre.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!