‘Un trosset d’ànima del Nepal’ al Teatre Lliure

Redacció

El Teatre Lliure acollirà el proper dilluns 8 de juny la gala solidària Un trosset d’ànima del Nepal en benefici de l’orfenat de Bal Mandir, el més gran de Katmandú. Durant l’últim terratrèmol, que va afectar greument el país, l’orfenat va quedar derruït. Eren les 12 del migdia del dissabte 25 d’abril quan la terra va sacsejar una àmplia zona de Nepal i va sepultar més de 8.500 persones, va destruir cases, edificis, temples, monuments… Un dels edificis greument afectats va ser Bal Mandir, deixant sense llar a tots els nens i les seves cuidadores.

ENERO

Un grup de pares i mares que van adoptar els seus fills en aquest orfenat, juntament amb un grup important de voluntaris i artistes, organitzen un espectacle solidari per recaptar fons al Teatre Lliure de Barcelona. L’espectacle, dirigit per Xicu Masó i Martí Torras, comptarà amb les actuacions de Sílvia Pérez Cruz, David Caraben, Pere Arquillué, David Selvas, Xavier Albertí, Rhum i Cia, The Mamzelles, Maria Molins, Combo de l’Escola de música del Palau, Gemma Abrié, Rojina Kastakar, Mireia Dolç, Ana San Martín, Xavier Dolç, Toni Puntí i Xamfrà (escola de música del Raval).

Tots els diners que es recaptin s’enviaran a Creative Nepal, una associació creada per nois i noies orfes que van passar la infància a Bal Mandir i que mai van ser adoptats. Des de l’endemà del terratrèmol, Creative Nepal està desenvolupant diverses accions d’ajuda directa als seus “germans petits”, els nens i nenes que viuen a Bal Mandir.

Artículos relacionados

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!