‘Tot el que no ens vam dir’, el nou musical d’Alícia Serrat

Redacció

Després de Pegados, Invisible i Per si no ens tornem a veure, arriba el nou musical original d’Alícia Serrat. El Teatre Maldà acull Tot el que no ens vam dir, una història ambientada a finals dels anys 90.

En aquesta ocasió, Serrat empren aquest nou projecte com a escriptora i directora amb la col·laboració del compositor Miquel Tejada (Rent, Fràgil, West End Divas) per posar banda sonora a la seva obra i exercir com a director musical.

Daniel Anglès, per la seva banda, s’encarrega de la direcció artística d’aquest muntatge produït per Aules, escola professional especialitzada en musicals de la qual el mateix Anglès és director i soci fundador.

La proposta planteja una història que parla sobre l’amor i els seus límits, sobre l’amistat i els secrets i també sobre aquelles coses de les quals no som capaços de parlar… Ambientada al desembre de 1999, mentre alguns es preparen pel canvi de mil·lenni i altres pensen que el món està a punt d’acabar-se, un grup d’alumnes de la facultat de filosofia es reuneixen per a respondre una sèrie de preguntes d’un treball d’ètica sobre el que està bé i el que no.

L’espectacle està protagonitzat per Carles Alarcón, Víctor Arbelo, Sònia Catot, Clara Solé i Estel Tort.

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario