Tornen les "Rapsodes al Born"

Comunicació

El proper diumenge dia 19 de gener a les 19h es representarà al BORN CC el primer dels espectacles que conformen el Cicle RAPSODES AL BORN II, A TRAVÉS DE VINYOLI. L’espectacle, que s’estrena dins el marc del cicle, és un concert recital de la mà del compositor, músic i cantant Xavi Múrcia i els músics Albert Vila i Xarli Oliver.

A través de Vinyoli és un passeig de poesia dita i cantada per l’impressionant univers de Joan Vinyoli, un dels autors més importants i més desconeguts de la nostra poesia moderna. Per alguns, el pioner d’aquest període, que per diverses circumstàncies l’han relegat a les foscúries, a un pla d’invisibilitat que no li correspon en absolut. Ell, reivindicador de la paraula cantada, ens ha deixat un llegat enorme i profund que el pas del temps no ha fet res més que fer-nos-el present.

El volem cantar i el volem dir. No per reivindicar-lo, no, que això ja ho fan, tot solets, els seus versos. Ens submergim en les aigües de Vinyoli per explorar, a flor de pell, l’essència de la condició humana: a través de Vinyoli, del túnel provisional, fins a la llum de la vida més alta.

TEATRE_BARCELONA_Rapsodes_Al_Born

(Text: Xavi Múrcia / Fotografia: Hiperactivicat)
Escrito por
Comunicació
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

¡Enlace copiado!