El Simbiòtic Festival obre una convocatòria artística per a companyies d’arts escèniques

Redacció

El Movistar Simbiòtic Festival, Festival multidisciplinari d’arts escèniques accessibles, obre una convocatòria per la programació artística del festival dirigida a companyies. El projecte, guanyador de la plataforma de mecenatge cultural Movistar Artsy, vol incidir en la millora de l’accessibilitat a les arts escèniques del públic amb diversitat sensorial.

artsy

La primera edició d’aquest festival tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre del 2016 a la Sala Beckett. És una iniciativa que oferirà programació contemporània accessible, tant per a un públic amb diversitat sensorial (col·lectiu de persones amb ceguesa i sordesa), com per a un públic general, aficionat a les arts escèniques. La missió del nou festival és «sensibilitzar el públic i estimular la creació de produccions escèniques accessibles» per tal de «millorar l’accés a l’art i la cultura d’aquells col·lectius que en puguin quedar exclosos».

El festival tindrà dues línies de programació: el Laboratori Simbiòtic, on s’oferiran tallers, conferències i activitats; i l’Escena Simbiòtica, on es podran veure els diferents espectacles d’arts escèniques adaptats. És per aquesta darrera línia per la que s’ha obert la convocatòria dirigida a companyies, que podran presentar espectacles ja estrenats o de nova producció que estiguin o puguin ser adaptats, fins el 15 de juliol.

Artículos relacionados

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario