Todo lo que necesitas para ir al teatro

Sergi Belbel estrenarà ‘Després de la pluja’ a la Comédie Française

9 junio 2017
n

La dramaturga Cristina Clemente donava l’alerta a Twitter :»Sergi Belbel, primer autor català que estrenarà a la Comédie Française. Bravo!». Ho celebraven després altres companys de professió. No és per menys. La dramatúrgia catalana arribarà per primer cop a un dels temples del teatre europeu. Ho farà amb Després de la pluja, una comèdia situada al terrat d’un gratacel on coincideixen oficinistes que hi pugen furtivament per fumar i confessar-se pors, odis i maldecaps.

Premi Molière 1999 a la millor obra còmica, Premi Crítica Serra d’Or 1994 i Premi Nacional de Literatura Catalana de Teatre 1995, Després de la pluja (1992) -juntament amb Carícies (1991)- va suposar un abans i un després en la trajectòria de Sergi Belbel. No només la crítica va començar a interessar-se més per la seva obra, sinó que a més a més, va començar a estrenar-se fora de Catalunya. Des d’aleshores Belbel ha estrenat a més de 30 països d’Europa, Àsia i Amèrica. El país on més ha triomfat, sens dubte, és Alemanya, on Després de la pluja també va obrir-li les portes i on, més tard, s’hi han estrenat una desena de textos dels que se n’han fet més de 100 produccions.

Après la pluie es podrà veure del 29 de novembre de 2017 al 7 de gener de 2018 al Théâtre du Vieux-Colombier dirigida per la suïssa Lilo Baur i un repartiment format per Véronique Vella, Cécile Brune, Alexandre Pavloff, Clotilde de Bayser, Nâzim Boudjenah, Sébastien Pouderoux i Anna Cervinka.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario