Todo lo que necesitas para ir al teatro

Queralt Riera porta el dol d’Hamlet i Ofèlia a l’escenari de la Sala Àtrium

7 octubre 2020

L’autora i directora Queralt Riera torna a abraçar l’obra de Shakespeare, una nova creació que estrenarà el 14 d’octubre a la Sala Àtrium: De dol (un Hamlet avui).

Si la temporada passada el clàssic escollit va ser Medea, en aquesta Riera aposta per una nova dramatúrgia basada en Hamlet. A De dol (Un Hamlet avui) la dramaturga utilitzarà els conflictes del famós príncep de Dinamarca per parlar de temes com els abusos infantils, la identitat sexual, el feminisme o el gènere: «El text està escrita amb vocació d’inclusió de gènere i pretén mostrar que la paritat i la simetria són possibles i enriquidores, ja que el procés de creació s’ha fet conjuntament i alhora amb l’actor i l’actriu«, comenta la directora.

La peça parteix de l’aniversari de Hamlet/Ofèlia i del sentiment d’absènica dels seus progenitors. A través dos monòleg paral·lels la creadora ens proposa un viatge a través de les seves vides, de les seves ferides i del seu procés de dol.

Carles Goñi i Muguet Franc protagonitzen la peça

Muguet Franc i Carles Goñi interpreten de manera alterna a cada funció a cadascún dels personatges. Els espectadors podran triar veure el monòleg de Hamlet o d’Ofèlia o esperar fins diumenge 1 de novembre que serà, apart de l’últim dia de funcions, l’únic dia on es podràn veure els dos monòlegs seguits en horaris especials.

Més informació i entrades:

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario