Poesia best-seller i joves talents

Comunicació

SPOON RIVER és un muntatge dirigit per Marc Martínez i interpretat pels alumnes del Curs de Pràctica Professional d’Eòlia a partir d’una selecció de poemes de l’ «Antologia de Spoon River» d’Edgar Lee Masters, fins al moment, l’únic llibre de poesia que ha aconseguit la categoria de Best Seller als Estats Units.

TEATRE_BARCELONA-Spoon_river-EOLIAEs tracta de la crònica poetitzada d’un poble imaginari, Spoon River (Riu Cullera), escrita als nínxols del seu cementeri imaginari. Aquest cop seran els morts, a través dels seus epitafis, els qui ens parlaran de les seves vides, de les seves històries, a la llum dels oficis, càrrecs o professions que varen exercir, o del que van ser les seves senzilles vides quotidianes. Tot això combinat amb un recull de cançons acuradament triades per a tan «funesta» ocasió, i amb música en directe, converteix SPOON RIVER en un espectacle ple de vida i sinceritat, explicat, sorprenentment, des de la mort.

Cada poema, una petita crònica. Cada epitafi… un fragment de vida.

Escrito por
Comunicació
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

¡Enlace copiado!