Todo lo que necesitas para ir al teatro

Pallapupas porta els seus somriures al Romea amb ‘Una nit de bojos’

3 marzo 2016
b

El Teatre Romea acollirà dilluns 14 de març la 3a edició de l’espectacle solidari Una Nit de Bojos, un muntatge ple d’humor i emocions que té com a objectiu sensibilitzar l’espectador sobre els sentiments extrems i contradictoris que viuen les persones amb trastorn mental, i mostrar com milloren la seva salut emocional i la vivència de la seva malaltia gràcies al teatre.

Una nit de bojos combina actuacions d’artistes de primer nivell de l’escena catalana amb les companyies de teatre de l’entitat, integrades per persones amb trastorn mental. L’edició d’enguany comptarà amb el músic i presentador Ramon Gener (This is Opera i Òpera en Texans), el grup vocal Veuscomsí (Oh Happy Day), el youtuber Loulogio, el ballarí de claqué Guillem Alonso, la companyia Espai Dual o els humoristes Jordi Rios i Mònica Pérez, entre altres artistes. L’actor i exmembre de La Cubana Josep Ferré serà l’encarregat de conduir l’espectacle.

TEATRE_BARCELONA-pallapupas-REVISTA_1

Pallapupas destinarà la recaptació d’aquest espectacle a ajudar les persones diagnosticades amb trastorn mental a millorar la seva salut emocional amb les companyies de teatre de l’entitat. I és que tot i que són coneguts per la seva tasca als hospitals, la de Pallapupas va més enllà. L’entitat també treballa per la humanització de la salut d’altres col·lectius com la gent gran, adults diagnosticats amb càncer o amb algun trastorn mental. Pallapupas compta amb dinamitzadors professionals que treballen tant dins com fora de l’hospital amb l’humor i diferents tècniques teatrals, com ara el teatre de l’oprimit, perquè les persones diagnosticades amb trastorn mental millorin la seva capacitat de relacionar-se i tinguin una altra mirada respecte a la seva problemàtica.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario