‘Momo’, ‘Micro-Shakespeare’ i ‘Fuenteovejuna’, entre les propostes teatrals del festival Món Llibre

Redacció

El propers dissabte 16 i diumenge 17 d’abril, el MACBA i el CCCB acullen la dotzena edició del Món Llibre, el festival que apropa petits i grans a la lectura a través de diverses activitats, tallers, jocs i espectacles. Dos dies farcits d’activitats en un lloc màgic i una immensa biblioteca de somni.

TEATRE-BARCELONA-Obskene-Fuenteovejuna-PORTADA

Entre les diferents propostes s’hi poden trobar també diferents espectacles adreçats a famílies i infants d’edats ben diverses. Els més menuts podran submergir-se al món de titelles de La Rous teatro, que presenten La casa del abuelo, Premi al millor Espectacle FETEN 2009 i Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud el 2011. Per als nens i nenes a partir de 8 anys s’ha programat Momo, de la Companyia de l’Anna Roca, una versió lliure de Michael Ende sobre aquesta nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar a la gent a humanitzar les seves vides. I els més grans, a partir de 12 anys, podran gaudir de Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas de la Companyia Obskené, l’adaptació d’èxit del clàssic de Lope de Vega que va exhaurir entrades a La Seca-Espai Brossa.

A més, Laitrum presenta Micro-Shakespeare, una proposta de teatre d’objectes que farà les delícies del públic més participatiu. La instal·lació, que ja s’ha pogut veure a FiraTàrrega i el Temporada Alta, compta amb la producció del Royal National Theatre de Londres i planteja un repte no gens fàcil: condensar en 5 peces de 6 minuts cadascuna la ingent i monumental obra de William Shakespeare.

Artículos relacionados

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario