Memory, d'Àngels Gonyalons, avui al 33

Comunicació

El canal 33 emet dilluns 28 d’abril, a les 23.15, el musical protagonitzat per l’actriu Àngels Gonyalons «Memory».

«Memory» és el títol d’una cançó del musical «Cats», però per al món de l’espectacle significa molt més. «Memory» és el somni de totes les actrius cantants i, en essència, resumeix l’èxit del musical com a gènere. L‘any 1993, Àngels Gonyalons va fer del somni una realitat i va convertir el seu muntatge, que ara podem veure a televisió, en una de les sorpreses de la temporada teatral, amb més de dos mesos de plens diaris i amb una revisió del muntatge tant o més reeixida que la primera versió.

L’espectacle té la força de les grans cançons de la història del teatre musical, entre elles algunes extretes de muntatges americans tan memorables com «Cabaret», «Annie», «Little night music», «A Chorus line» o «Baby in arms». Aquestes cançons -que han marcat època arreu del món- i els números de ball que l’acompanyen, un repàs d’estils del mambo al claqué, s’entrellacen al llarg de la representació amb retrats del que passa sovint rere l’escenari i els records de l’actriu del que és la vida entre bastidors. La combinació fa de «Memory» un homenatge en català al gènere que ha fet famós Broadway.

«Memory» va ser la confirmació que Àngels Gonyalons es convertia en una de les actrius més completes del panorama escènic català, capaç d’interpretar, fer riure el públic i fer-lo plorar fins a plorar ella mateixa, però també capaç de cantar i ballar bé, tot i que ella repetia sovint que no era una ballarina ni ho pretenia. Així, Àngels Gonyalons es va transformar a «Memory» en la Gingers Rogers catalana ballant el «Cheek to cheek» o en la inoblidable Liza Minelli de «Money, money».

(Text: Televisió de Catalunya)

Escrito por
Comunicació
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

¡Enlace copiado!