El Mag Lari homenatja les grans estrelles de l’il·lusionisme a ‘Ozom’

Redacció

El Mag Lari ret homenatge als grans il·lusionistes a Ozöm, un cabaret màgic de gran format per a tota la família on es desdobla en quatre referents mundials de la història de la màgia.

TEATRE_BARCELONA-mag_lari-REVISTA-1

Després de l’èxit d’Splenda, que van veure més de 105.000 espectadors, el Mag Lari fa un pas més per convertir el show de màgia en un espectacle ple de teatralitat. I ho fa amb l’espectacle que sempre ha volgut fet, un cabaret-homenatge a grans estrelles de la màgia on, a més del mestre de cerimònies de l’obra, ell mateix converteix quatre il·lusionistes: Gin Clark, Cirici Pasqual, Wenceslau Padró i Goretti, uns personatges a «l’estil cubana» basats en il·lusionistes reals.

Gin Clark, amb melena rossa, bigoti i malles, és la versió estripada de Doug Henning, una estrella de Las Vegas retirat als 40 anys per l’excés d’èxit. «Si ell no s’hagués retirat a meditar a la Índia, no existiria David Copperfield. La CBS el va anar a buscar i catapultar mediàticament amb només 17 anys per substituir-lo». I precisament qui està passant per davant de l’èxit de Copperfield a Las Vegas en l’actualitat, Criss Angel, és qui ha inspirat Goretti, un paio amb melena llarga i ungles negres que «se n’ha anat a l’antítesi de l’elegància de l’altre» per apostar per la màgia gore i dedicar-se «a tirar ganivets i tallar la gent per la meitat».

Més curiosos són els homenatges nostrats. Cirici Pasqual és un avi retirat a qui Lari convenç per actuar inspirat en el barceloní Fructuós Canonge; un home que va començar enllustrant sabates a la plaça Reial i va aconseguir anar-se’n de gira per tot el món abans de tornar a la plaça on avui encara hi té una placa, després de quedar-se cec. Però la cirereta del pastís és Wenceslao Padró, en clara referència a Wenceslao Ciró, un escolapi de Castelterçol que feien fora de totes les diòcesis perquè feia ventrilòquia amb un nino vestit de comunió, en Luisito, a qui feia recitar fragments de Catecisme.

David Pintó, codirector de l’espectacle, està convençut que el públic descobrirà que «dintre el Mag Lari hi ha molts mags» i se sorprendrà de la seva capacitat per transformar-se en segons. En total, hi ha fins a 14 canvis de vestuari, 5 escenografies i 60 persones implicades en la producció.

Escrito por
Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!