Llibert torna a la Biblioteca de Catalunya

Comunicació

L’espectacle Llibert, considerat pels nostres col·laboradors com «IMPRESCINDIBLE» durant la seva estada al Teatre Almeria torna a la cartellera, aquest cop apadrinats per La Biblioteca de Catalunya, que gestiona la companyia d’Oriol Broggi La Perla 29.

DE QUÈ VA

Una mare, relata els 15 dies de la vida del seu fill i com passa, ella i la seva parella, des de l’explosió de felicitat de saber que està embarassada, fins a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir-se. La muntanya russa per la que ha de passar, com va canviant la seva projecció sobre la vida futura, la visió que té de tot el que l’envolta, de la malaltia, de la mort, les decisions que ha de prendre, els dubtes, el dolor, els entrebancs i les contradiccions amb les que s’enfronta.

OPINIONS D’ESPECTADORS

  • Colpidora, vibrant, directa a l’estómac sense subterfugis. Una obra valenta, feta per uns valents, que us conmourà i us deixarà clavats a la butaca. (Maria Gil)
  • L’obra és una muntanya russa de sensacions totalment única: inclou humor, tendresa, confusió, por, angoixa, ràbia, música i resignació però, sobre tot, una història genuïnament plena d’amor; i és això el que la fa excepcional i alliberadora. (Iván F. Mula)
  • Feu-vos la pregunta: Com pot arribar una mare a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill recent nascut sigui la mort? Doncs si us acosteu a veure l’espectacle ho viureu i ho entendreu. Us farà mal, però ho entendreu. (Jordi Iglesias)

Llegeix més recomanacions, consulta la fitxa artística, mira fotos i compra les teves entrades a Teatre Barcelona:

Escrito por
Comunicació
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

¡Enlace copiado!