Todo lo que necesitas para ir al teatro

L’Antic Teatre presenta A.T.A.C, una acció itinerant dins la Festa Major del Casc Antic

14 junio 2016
b

El divendres 17 de juny i dins el marc de la Festa Major del Casc Antic, l’Antic Teatre organitza una acció itinerant pel Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Es tracta d’una intervenció artística que involucra entitats, veïns i comerciants, amb actuacions de la comunitat artística de l’Antic Teatre (circ, música, dansa, performance i poesia), els alumnes de les escoles de música i dansa del barri i grups i entitats locals.

L’Antic Teatre vol aglutinar en aquesta acció diferents representacions artístiques, socials i veïnals per tal de reclamar l’espai públic i urbà com un lloc de trobada i diàleg per a tothom, posant de manifest el procés de gentrificació del territori. Artistes destacats del panorama català com el circense Jorge Albuerne, el coreògraf Pere Faura, la poetessa Joana Brabo o la música Mireia Tejero, participaran en un passa-carrers on es llegiran poemes des dels balcons del Palau de la Música, s’integraran els veïns i els comerciants en accions performatives, s’escoltarà música i es veuran ballarins, artistes de circ i skaters des de la Plaça Sant Pere fins al Passeig Lluís Companys.

La participació ciutadana i la reivindicació es completarà amb l’actuació del cabaret El Desplume conjuntament amb els participants del projecte artístic comunitari de l’Antic Teatre amb la gent gran veïns del barri de St. Pere, Sta. Caterina i la Ribera. Un recorregut pel vertader cabaret dels 70, pels seus locals, els seus artistes i el seu ambient canalla. Més que una obra de teatre, una festa, un tribut i un homenatge a tots aquells que van lluitar per donar-li color a una Barcelona gris i asfixiada.

A més a més, l’escenari on es portaran a terme les actuacions serà davant del solar on la constructora Nuñez i Navarro està edificant l’Hotel Rec Comtal. Una construcció polèmica que arraconaria encara més als veïns d’una zona que ja suporta una forta pressió turística. Aurora Roig de la Plataforma contra l’Hotel Rec Comtal llegirà un poema-reivindicatiu titulat “El somni d’un barri millor”.

ATAC es dividirà en 3 itineraris de les 18h fins les 23h que acabarà amb un concert de la banda del Barri The Fantabulous Míticos.

  • El primer itinerari serà des del Palau de la Música Catalana, c/ Sant Pere Més Alt, 4 fins el Centre Sant Pere Apòstol, c/Sant Pere Més Alt, 25
  • El segon entre la Llibreria Pròleg, c/Sant Pere Més Alt, 46 fins l’Espai Sucré -c/ Sant Pere Més Alt, 72
  • El tercer itinerari anirà des de la Plaça de Sant Pere fins al c/ Rec Comtal amb Passeig de Lluís Companys
Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario