La Sala Aquarella es reinventa com a nou espai teatral

Ruben Garcia

La Sala Aquarella situada a la Gran Via de Barcelona, fins ara dedicada a oferir sopars-espectacles musicals, s’ha reinventat de la mà de la productora Anexa com un nou espai teatral de Barcelona.

Mercè Comes i Rosa Andreu inauguren la programació teatral de la sala

«En els nostres 42 anys d’història, si no ens han matat els polítics i els artistes, no ens matarà el virus«, comentava Toni Albadalejo, una de les ànimes de la productora i director de la sala, durant la presentació de la temporada.

A partir del 9 d’octubre la sala estrenarà la seva nova faceta teatral amb l’estrena de Vida de peix… sense espines amb Mercè Comes i Rosa Andreu. La programació que s’allargarà, de moment, fins a l’abril també inclou el retorn de dos èxits de la cartellera. El primer en tornar serà Monólogos de la vagina, cancel·lat per la pandèmia al Club Capitol.

Monologos de la vagina amb Meritxell Huertas, Aina Quiñones i Alícia González Laá

La sala, amb una capacitat total per a 150 persones, també recuperarà un altres èxit de la cartellera: Els homes són de Mart i les dones de Venus, que se celebrarà la seva vuitena temporada. La programació també inclourà el nou espectacle del Mag Marín.

 Jordi Martínez celebra les 9 temporades de l’obra ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’

La nova programació teatral es combinarà amb el seu format habitual de sopar-espectacle, el music-hall Enigma.

Consulta tota la programació de la Sala Aquarella, clican aquí.

 

Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario