Homenaje a Georges Brassens en el Romea

Comunicació

GEORGES BRASSENS (1921-1981) és un dels més grans autors i intèrprets de cançons del segle XX, i  algú com Gabriel Garcia Márquez  no va dubtar mai a considerar-lo “el millor poeta francès contemporani”. Lúcid, irònic, atemporal, a cavall de l’expressió popular i de la literatura culta, les seves cançons són més actuals que mai. Poètiques, punyents, sovint hilarants, autèntics antídots contra l’estupidesa i el pensament gregari, se situen entre l’humor més desfermat i la tendresa menys lacrimògena (“ensenyar el cor –deia Brassens- ve a ésser com ensenyar el cul”).

En aquest espectacle, les cançons més populars de Georges Brassens (“La mala reputació”, “El goril·la”, etc) es combinen amb temes no tan coneguts (com “La princesa i el musicastre”) i amb peces d’autors que Brassens estimava i respectava (Jacques Brel, Boris Vian, Georges Moustaki). Tot plegat, amanit amb textos de diverses procedències que ens ajudaran a comprendre millor la realitat calidoscòpica d’un creador que va aconseguir fer de la Cançó un autèntic Art Major.

image003

Amb:

Carles Canut – Ferran Frauca

Miquel Pujadó (guitarra i veu)

Joan Humet (contrabaix)

Manel López (acordió)

 

Direcció: Carles Canut

Guió i adaptació de les cançons: Miquel Pujadó

 

Dilluns, 16 de desembre, 20h – Teatre Romea (c/Hospital, 51)

Escrito por
Comunicació
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

¡Enlace copiado!