El Festival Escena Poblenou i l’Ateneu Popular de Nou Barris reben la Medalla d’Honor de Barcelona

Redacció

Aquest dijous al vespre l’Ajuntament de Barcelona farà entrega, com cada any des del 1997, de la Medalla d’Honor de la ciutat a 25 entitats que, a parer del consistori, «han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i els valors cívics«. Enguany, dos dels premiats seran l’Ateneu Popular de Nou Barris i el Festival Escena Poblenou.

Des de l’Ateneu, entitat de referència al barri i en el món del circ, entenen el guardó «com un reconeixement al moviment popular i al teixit associatiu de la ciutat. I en especial a la capacitat d’aquest de dotar-se de les pròpies eines per transformar el nostre dia a dia i el nostre entorn, en especial des de l’àmbit de la cultura, la creació artística i la gestió comunitària». I han mostrat la voluntat de «continuar treballant pel creixement i la riquesa de l’ecosistema cultural de la ciutat, en especial el del Circ. I per que l’esperit i els projectes comunitaris guanyin la partida al model publico-privat amb el que s’està gestionant Barcelona».

Artículos relacionados

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!