Els teatres reclamen un ‘salconduit cultural’ per salvar la temporada

Redacció

Els teatres i sales de concert del país ha posat el crit al cel davant el nou confinament comarcal que ha imposat la Generalitat de Catalunya per frenar l’augment de casos de Covid-19. El sector cultural reclama un «salconduit» que permeti circular entre comarques per poder assistir a esdeveniments culturals.

El nou confinament «afecta directament a l’estabilitat de la programació d’espectacles i als clients que ja havien adquirit entrades«, expliquen en un comunicat ADETCA, la patronal que defensa els teatres, un dels sectors més afectats per les restriccions, tancaments i limitacions dels aforaments.

ADETCA reclama un «salconduit cultural que demostri que, tal com va declarar el Govern de Catalunya, la cultura és un bé essencial i una activitat segura«. Al comunicat ha rebut el suport del sector musical a través l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), i també del sector del cinema a través de la Catalunya Film Festivals.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

Las mejores obras de teatro familiar de Barcelona

La escena de teatro infantil y familiar de Barcelona tiene una larga tradición: ¡aprovéchala, sácalos de casa y llévalos a uno de los muchos espacios culturales que programan espectáculos para […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!