Todo lo que necesitas para ir al teatro

Els teatres podran tancar a les 22h durant el confinament nocturn

26 octubre 2020

Els agents teatrals han viscut aquest diumenge amb nervis davant l’anunci que obliga a tancar les activitats obertes al públic a les 21h.

A la ja vigent reducció de l’aforament, marcada al 50%, el Procicat ha anunciat que els teatres, juntament amb la resta d’activitats culturals, podran tancar a les 22h i que, per tant, els assistents podran tornar a les seves llars fins a les 23h. L’entrada a l’espectacle podrà de servir com a justificant en cas d’estar pel carrer de camí a casa durant aquesta franja horària. Una situació que ja s’està donant a països com el Regne Unit o França.

La notícia permetrà que els programadors puguin optar per avançar funcions i reubicar-les en altres franges horàries i evitarà la cancel·lació de molts espectacles.

Els teatres s’estran adaptan a les nova situació i molts ja han anunciat canvis en les seves franges horàries. El clients afectats pels canvis seran avisats a través de correu electrònic. A la web de TeatreBarcelona i a les xarxes socials podreu consultar les modificacions.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario