Comiat a la carta d’El Tricicle

Mercè Rubià

Aquest divendres, 9 de setembre, El Tricicle estrena a Albacete el que serà el seu últim espectacle. Amb el títol de Hits, girarà per l’Estat espanyol durant tres o quatre anys. Ja hi ha dates tancades a Santander, Palència, Palma i València, però encara no s’han donat a conèixer les funcions a Barcelona.

Hits reunirà els millors esquetxos dels 38 anys de la companyia formada per Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia en un muntatge de 145 minuts que reuneix dotze números i una traca final composta de gags curtíssims i interpretats gran velocitat perquè el públic no pugui parar de riure.

f0935e4cd5920aa6c7c996a5ee53a70f1467824895

EL PÚBLIC TRIA

Per tal que cada espectacle sigui diferent la companyia ha escollit 40 esquetxos d’entre les més de 13 hores d’espectacle teatral que han creat al llarg dels seus 38 anys. Els espectadors els trobaran penjats a la seva pàgina web i el Facebook, de manera que el públic de cada ciutat en pugui escollir cinc, que s’afegiran a l’espectacle.

Escrito por
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorándome de la danza y del circo. Advertencia: Si la mayoría de mis recomendaciones tienen muchos aplausos no es por falta de criterio (que quizá también), si no porque prefiero hablar de las obras que me gustan. Muy lejos de querer hacer (o ser) crítica.

Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!