Todo lo que necesitas para ir al teatro

Catalunya Aixeca el Teló estrenarà els Premis Catalunya de Teatre

27 julio 2018
b

L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), conjuntament amb els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), estrenarà, enguany, en la gala Catalunya Aixeca el Teló els Premis Catalunya de Teatre. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu premiar anualment persones i/o entitats rellevants de les arts escèniques.

Membres de la junta directiva d’ADETCA presentant el trofeu Premis Catalunya de Teatre

La gala, que se celebrarà al setembre, serà dirigida i conduïda pel clown Guillem Albà i l’Orquestra Marabunta, que oferiran música en directe i un gran espectacle amb diferents convidats i gran dosis d’humor. L’esdeveniment tindrà lloc al Teatre Coliseum el 18 setembre a les 21h.

Els premis tindran cinc categories:

  • Premi al professional artístic amb una trajectòria rellevant.
  • Premi a la persona o entitat que més ha contribuït a la millora i l’articulació de les arts escèniques.
  • Premi a la Sala de teatre privada amb una programació més destacada per la seva coherència, rellevància o innovació.
  • Premi a la Sala de teatre pública amb la programació més destacada per la seva coherència, rellevància o innovació.
  • Premi al projecte, artista o entitat que es consideri que té un futur més prometedor.
Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario