Bet Orfila, nova presidenta de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya

Redacció

Bet Orfila, gerent i productora de la companyia La Perla 29, serà la nova presidenta d’ADETCA, l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya. La que fins ara era secretària de l’entitat, agafa el relleu a Xavier Marcé, que fins ara representava l’empresa Focus, de la qual n’era vicepresident. Marcé, a qui el PSC va proposar com a nou comissionat de Cultura de l’Ajuntament després del pacte amb Barcelona en Comú, n’era el president des del 2014. Els moviments polítics de les últimes setmanes, amb el veto de Barcelona en Comú al seu càrrec inclòs, han precipitat el relleu, que no havia de donar-se fins l’abril de 2017.

A través d’un comunicat, Orfila explica que aquestes són unes circumstàncies «excepcionals» i és «dins d’aquest marc que l’empresa que represento i jo mateixa decidim agafar el relleu». L’actual presidenta assegura que hauran de buscar «un tarannà propi i adequat al nostre perfil, en la gestió i el dia a dia de l’Associació».

Tot i que la junta manté gran part dels membres, compta amb noves incorporacions com Isabel Vidal, del Grup Focus, que n’assumeix la secretaria, i Joan Negrié, de la Sala Trono de Tarragona, que s’incorpora com a vocal. Toni Albadalejo (Anexa) i Maria José Balañà (Balañà), segueixen com a vicepresidents, i Juli Macarulla (Sala Beckett), com a tresorer. També els vocals: Òscar Balcells (Teatre de l’Aurora), David Marín (Nau Ivanow) i Eduard Garre (Teatre Apolo).

 

Artículos relacionados

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario