Arts escèniques a la fresca al barri de Gràcia de Barcelona

Rubén Garcia Espelta

El Festival nunOff arriba a la seva desena edició apostant un any més per la creació contemporània. Del 9 al 14 de juliol es podran veure 15 espectaclesde diverses disciplines artístiques relacionades amb l’escena. Sis nits a l’aire lliure, dins el marc incomparable del Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri, al bell mig del barri de Gràcia.

Aquesta cita anual amb els creadors pretén impulsar i donar visibilitat a propostes artístiques emergents, així com dinamitzar les relacions entre artistes, professionals del sector i públic en un ambient de col·laboració i proximitat. Sempre des d’un lloc molt honest, d’amor per la senzillesa i sensible amb el fet artístic, apostant per una aproximació creativa als reptes de la vida i a conceptes com el feminisme, la mort o l’amistat.

La música i els espectacles de circ, teatre i dansa són les peces claus d’una programació que reuneix les propostes més fresques i trencadores de d’artistes, que malgrat la seva joventut ja gaudeixen de renom.

PROGRAMACIÓ

DILLUNS 9 DE JULIOL
ENVÀ (Circ, acrobàbia, humor) – Amb 250 quilos de palla i dos acròbates que sumen 125 quilos més, la companyia catalana Amer i Àfrica mostraran el seu mestratge en la tècnica del mans a mans.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

WE-DING! (Teatre físic, dansa, humor) – Dues núvies esperen al Mariano, el seu futur marit, a les portes de l’esglèsia. Vestides de blanc, a ritme de reggeatón i amb molt d’humor lluitaran per ser les protagonistes del casori.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

NORMALITAT (Dansa, teatre) – El ballarí Miquel Barcelona proposa una trobada poètica, física i contundent al voltant del concepte de normalitat. Amb Mariona Castillo i Gemma Martínez.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

DIMARTS 10 DE JULIOL
QUIÉNES (Dansa) – La multipremiada companyia la mínima presenta un espectacle sobre l’amistat i l’evolució de les relacions al llarg del temps.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

LAU EME (Dansa) – Els vascos Haatikclamen contra el masclisme i reten un homenatge a la lluita diària de les dones per conquerir els seus drets.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

ÀNTEROS (Teatre musical) – 10 ruptures amoroses ideades per Núria Llausí (Les Bruixes de Salem, Andrés Lima, Festival Grec 2016), i interpretades per 8 actrius i una banda en directe.
Ves a la fitxa de l’espectacle.


DIMECRES 11 DE JULIOL

FATIGADA LLIBERTAT (Dansa, moviment) – Magí Serra, creador que treballa en els límits entre dansa i moviment, presenta una peça sobre un cicle que pot ser de vida, de coneixement o d’alliberament, i que questiona la relació que tenim amb la ciència i el nostre cos.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

VAIVÉ (Dansa) – Aquest duet entre Laia Santanach i Miquel Barcelona explora com la complicitat, l’escolta i la confiança en l’altre dóna pas a que la idea de cicle, de continuïtat, de temps i d’espai es faci visible en una peça de dansa.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

A LA ESPERA (Dansa) – El Colectivo Maraca explota les infinites possibilitats d’una avorrida i llarga espera de tres persones en un banc.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

DIJOUS 12 DE JULIOL
VEUS PER VEURE-HI CLAR
(Música) – La cantautora pop Anaïs Villa presenta el seu últim disc on les harmonies vocals en són l’element principal.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

MARC VILAJUANA (Multidisciplinar) – 7 micropeces d’un polifacètic creador que investiga des d’un art que mescla filosofia i estètica.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

DIVENDRES 13 DE JULIOL
TO SCAPE (Teatre) – La confusió vital i el dubte constant son el punt de partida de la proposta de microteatre de Judit Saula.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

«?» CONFUSIÓ (Música) – El segon projecte discogràfic del flautista i cantautor Oriol Mula reflexiona sobre la fragilitat de cada un dels instants que vivim. Dani Comas l’acompanya en aquest recull de cançons confuses.
Ves a la fitxa de l’espectacle.


DISSABTE 14 DE JULIOL

THE QUIET A (Música) – La ballarina, pedagòga i coreògrafa Gisela Creus, afincada a Boston i membre del New Movement Collaborative, presenta un projecte íntim basat en l’assumpció d’humiltat i acceptació de modèstia.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

HEAVEN & EARTH (Música) – El nou projecte musical de Nacho Melús és una creació de 10 temes inèdits que barregen el gospel i el flamenc a la recerca dels punts en comú que tenen els 2 gèneres.
Ves a la fitxa de l’espectacle.

Escrito por

Periodista y gestor cultural. Responsable de contenidos editoriales de TeatreBarcelona.com. Ha trabajo en medios como Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Artículos relacionados
La Bella Otero desafía el verso a 'Prosopopeya'

La Bella Otero desafía el verso a 'Prosopopeya'

La compañía La Bella Otero, formada por Emma Arquillué y Pablo Macho Otero, presenta su nuevo espectáculo: Prosopopeya, una pieza multidisciplinar en verso que habla de la identidad y que […]

Comentarios
  • Pau Rosell Simón
    Pau Rosell Simón

    Gran nit d’art i màgia a la fresca… dels imprescindibles de l’estiu!

    Responder
    18/07/2018
¡Enlace copiado!