Arriba la 4a edició del Maldà enDansa

Redacció

El Maldà enDansa, festival de peces curtes de dansa,arriba a la seva quarta edició amb 6 peces curtes en 2 programes diferents i activitats paral·leles.


El Maldà enDansa d’enguany, que gira entorn de l’experiència de la dansa, segueix posant l’accent en la dansa contemporània però oferint diversitat en les propostes amb estils diferents com la dansa teatre, dansa urbana,dansa conceptual o teatre físic. El primer cap de setmana es podrà veure el solo de Nadine Gerspacher, el trio coreografiat per la jove Adriana Mascort que estrenarà peça i, vinguts des d’Itàlia, la Compagnie MF. El segon cap de setmana seran a l’escenari Julien Rossin i Arias Fernández (Yugen), Rosa Mª Masià del Colectivo Las Twins, i la companyia Irene García – La Quebrá. A més a més, fora de les portes del Maldà, el dia 10 de juny podrem gaudir de la potència i la delicadesa dels moviments acrobàtics d’Hector Plaza i Agnès Sales. 

El festival compta, a més, amb diverses activitats paral·leles. El Maldà enDansa començarà el dia 30 de maig reflexionant i experimentant sobre els processos de creació a través de la proposta d’EMPIRIC: Protocol#4, funció única fruit de tot un dia d’experimentació amb diverses disciplines i artistes i que conclourà amb una postfunció conduïda per la periodista Clàudia Brufau.

La fotografia de Marga Parés també ens obrirà una finestra als processos de creació i d’assaig que ella ha seguit amb la seva càmera, inaugurarà l’exposició Cru Project al festival. El públic, a més, podrà gaudir de l’experiència de ballar amb el taller per a famílies que oferirà Irene García, Mueve-T.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
'Escape Room 2' desafía las expectativas

'Escape Room 2' desafía las expectativas

El tándem Joel Joan y Héctor Claramunt aseguran que los espectadores se lo habían pedido: “Escribe una segunda parte porque la primera termina con una intriga, que quisiéramos saber qué […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!