‘Amores minúsculos’, l’obra revelació de Madrid, arriba al Capitol

Redacció

Amores minúsculos havia d’estar només dues setmanes en cartell a una petita sala de Madrid, la Sala Nave 73, però aquesta comèdia romàntica basada en el còmic d’Alfonso Casas va acabar fent una temporada d’un any i mig. Després de penjar el cartell d’entrades exhaurides a cada funció, l’obra dirigida per Iñaki Nieto i adaptada per «Los Zurdos» va fer el salt primer a l’off del Teatro Lara i més tard al Teatro Nuevo Apolo, guanyant-se el títol d’obra revelació de la cartellera madrilenya de la temporada passada.

Ara arriba al Club Capitol amb un nou repartiment format per Núria Florensa, Dodi de Miquel, Álbert Montes, Adela Silvestre, Joan Sureda i Cristian Valencia.

TEATRE_BARCELONA-amores-minusculos

Amores Minúsculos és una comèdia urbana que mostra diferents històries d’amor, d’aquelles no definitives, però que es viuen com si fossin per sempre. És la història del Jaime, un aspirant a novel·lista que viu esperant que li passi alguna cosa; de l’Eva, una d’aquelles noies especials que desapareixen amb la mateixa facilitat amb la que han aparegut; del Nacho, que es passa les tardes dibuixant en una plaça i el David, el noi de qui se sent atret; també de la Laura, una comptable que té una cita amb un cantant, DJ i actor, en Carlos.

Unes històries encreuades que parlen de l’amor no com a fi, sinó com a trajecte, i que mostren aquella espurna que s’encén a l’inici de les relacions que, d’altra banda, no estan destinades a ser un conte de fades.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!