Els Lluïsos de Gràcia inauguren el nou teatre, que s’especialitzarà en teatre jove i familiar

Redacció

Diumenge 22 de novembre la històrica entitat de Gràcia inaugura el nou edifici amb una jornada plena d’actes. Al matí hi haurà activitats infantils i juvenils a la plaça del Nord i festa al terrat i a la tarda s’inaugurarà el nou teatre, que s’especialitzarà en titelles i teatre jove. La fita s’assoleix en el 160è aniversari de l’entitat i després d’un any d’obres per aixecar de nou l’emblemàtic edifici de la plaça del Nord, a excepció de la façana, conservada com a patrimoni arquitectònic.

TEATRE_BARCELONA-lluisos-REVISTA_1

Durant la jornada de diumenge s’inauguren també les noves instal·lacions de Lluïsos Teatre, que enceten nova etapa amb una programació encaminada a convertir-se en punt de referència del teatre jove i familiar a Barcelona. D’altra banda també es fomentarà la creació teatral jove a través d’una nova edició del festival #NanoTeatre aquest gener vinent, i de dues residències artístiques.

Entre novembre i abril, el teatre acollirà sis companyies que, com a novetat, també oferiran sessions dedicades exclusivament a les escoles. La primera serà La Perla 29 amb La Julieta, un muntatge dirigit per Oriol Broggi i Joan Arqué i interpretat per Rosa Gámiz. També es podrà veure La rebel·lió de les joguines de la companyia Renaixença, El porc ferotge de La maleta dels espectacles, Kissu del Centre de Titelles de Lleida, L’Ornet vol cantar d’Inspira Teatre i Una carretada de contes de Butai Produccions.

PROGRAMACIÓ JORNADA DIUMENGE 22

10:30h Activitats infantils i familiars de les seccions a la plaça
12h      Parlaments d’autoritats acompanyats de l’actuació de les corals. Visita amb ‘sorpresa’ als nous Lluïsos
13h      Fi de festa al terrat amb copa de cava i concert

17:30h Photocall convidats
18h      Inauguració del teatre presidida pel conseller de Cultura en funcions, Ferran Mascarell
18:30h El Somni d’una nit d’estiu a càrrec de Sotacabina Teatre
20:30h Fi de festa amb música en viu al hall

20 i 21 de novembre
21h     
Representació d’El Somni d’una nit d’estiu a càrrec de Sotacabina Teatre

 

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
#estoyrara

#estoyrara

La Sala Barts acogerá el show Estoy rara, un espectáculo cómico cargado de humor negro, que viene precedido por su rotundo éxito en las redes, con más de 500.000 visualizaciones […]

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!