Todo lo que necesitas para ir al teatro

‘Aquí’ inicia la temporada de la Sala Atrium

10 Setembre 2018
n

La Sala Atrium comença la temporada 2018-19 amb l’estrena d’Aquí, un monòleg de Queralt Riera interpretat a tres veus per Annabel Castan, Patrícia Mendoza i Núria Tomás. Totes elles són la Lis, una supervivent que es cansa de viure; una dona d’una sensibilitat extrema, però també dura i resistent. La Lis arriba a l’estació de trens “New York Gran Central Station” en estat de commoció. Fuig de Santander amb la intenció de passar desapercebuda i no ser trobada.

A la segona part de l’obra ha passat un any des de que hi va arribar i encara no n’ha sortit, convertida ara, en una sensesostre. Mostrar la vida d’una persona sola, sense casa, sense sostre, sense res, només amb idees al cap i una veu. Aquest és el punt de partida artístic d’aquesta peça dramàtica.

Aquí recrea una veu interior pròpia. Les paraules, les construccions gramaticals, el lèxic i el ritme
en l’escriptura estan al servei de la recreació de l’interior del personatge. La veu d’un jo convuls que
ens apropa a entendre la globalitat de la humanitat, el garbuix d’idees i records i divagacions que som tots
plegats.

L’obra es podrà veure 13 al 30 de setembre.

Únete gratis a Teatro Barcelona
Creando tu usuario disfrutarás de sorteos y promociones, podrás valorar espectáculos y dejar tus comentarios, acceder al Calendario TB con toda la programación y recibir nuestro newsletter semanal con toda la actividad teatral de la ciudad de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario