10 sales de proximitat impulsen una convocatòria de textos contemporanis

Redacció

El Teatre Akadèmia, l’Antic Teatre, la Sala AtriumEl MaldàLa Badabadoc, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, el Teatre La Gleva, el Tantarantana i la Sala Versus Glòries han organitzat una nova convocatòria conjunta de textos i projectes amb la intenció d’estimular la creació de totes les tendències teatrals i afavorir la promoció i divulgació de les arts escèniques contemporànies.

L’objectiu d’aquestes 10 sales és donar suport a companyies, autors/es, dramaturgs/es catalans/es i novells/es, oferir un teatre en el qual el públic s’hi senti representat, crear vincles amb altres agents culturals i socials dels barris i extrapolar-los a la resta del territori. En definitiva, volen apropar al màxim l’experiència teatral a l’espectador i ser una incubadora de nous creadors.

Els 6 projectes seleccionats seran programats durant les temporades 21/22 i 22/23. Les propostes, de qualsevol format i gènere escènic, hauran de ser inèdites, que no s’hagin produït/estrenat i sobretot que estiguin ideades per a l’espai escènic d’un teatre de proximitat. Un jurat format per una comissió de lectura dels diferents teatres que hi participen farà públic els projectes guanyadors aquest proper mes de juny.

Aquí trobaràs tota la informació.

Escrito por
Redacció
Artículos relacionados
Comentarios
Sé el primero en dejar tu comentario
¡Enlace copiado!