Y no quedará ninguno → Teatre Apolo

9/10/2017

Fluixeta i una mica antiquada

 

Haig de reconèixer que intento de no perdrem cap de les obres que es fan a Barcelona de l’Agatha Chiristie. Recordo que la primera va ser precisament “Els 10 negrets “ l’any 2007; era la primera vegada que es traduïda al català per Jaume Nadal i que va dirigir Joan Guaski al Guasch Teatre; després vindria “Testimoni de càrrec” al Teatre del Raval en la que vaig fins hi tot participar, “La Ratonera” en el Teatre Apolo, i “La visita inesperada” que s’està fent al Teatre del Raval, i que en breu aniré a veure .

“Ten Little Niggers” que traduït al català és “Deu negrets”, és una novel·la policíaca de l’escriptora britànica Agatha Christie, publicada originalment en el Regne Unit per Collins Crime Club, el 6 de novembre de 1939. El títol fa referencia a una cançó infantil, “Ten Little Indians”, i l’adaptació al teatre va ser escrita per la mateixa autora.

Es va estrenar l’any 1943, i encara avui en dia la podem veure representada en molts teatres.

“Y no quedarà ninguno” és la nova versió actualitzada que fa el dramaturg italià Gianluca Ramazzotti i Ricard Reguant que també la dirigeix, de la novel·la policíaca “Deu Negrets”.

Es tracta d’una història de misteri en la que estan implicades deu persones. Deu persones desconegudes entre si, que a la vegada van estar implicades en la mort d’altres persones en el passat, i que van escapar de la justícia. Tots ells són invitats a passar un cap de setmana en una casa que es troba en una illa deserta. Durant el llarg de la nit aniran morint un a un davant nostre sense que puguem veure qui és l’assassí.

Tinc tant bons records de la versió que vaig veure al Guasch Teatre, que no m’ho vaig pensar dues vegades per anar veure aquesta nova versió, tot i que haig de reconèixer que tampoc les tenia totes, dons la versió que havia vist feia uns anys de “La Ratonera” en aquest mateix teatre no m’havia agradat gens i em feia una mica de por del que em podria trobar. Finalment el repartiment, la majoria d’ells grans actors de l’escena actual i que era dirigida per Ricard Reguant, em va fer acabar de convèncer. Dons bé, tret de l’Arnau Puig i en Toni Sevilla, que fan una feina excel·lent, la resta no m’han convençut gens, dons els he vist sobreactuats i poc creïbles; fins hi tot l’actor Pep Munné, que a part no actuar amb naturalitat, no projectava bé la veu (nosaltres estàvem a la fila set i en prou feines el sentíem).

Així que en general l’he trobat bastant fluixeta i una mica antiquada.

Entre el públic diversitat d’opinió, gent aplaudint amb entusiasme, gent dempeus i gent aplaudint la feina d’un grup de professionals.

 

Per mi ha estat un **1/2


Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 16,00€

Comprar Entradas

Y no quedará ninguno

Y no quedará ninguno

El Teatro Apolo empieza nueva etapa con mucho fuerza: Y no quedará ninguno, una adaptación de la obra 10 negritos de Agatha Christie. La dirección la firma Ricard Reguant y en escena podremos ver actores como Pep Munné, Ivana Miño, Arnau Puig o Toni Sevilla.

SINOPSIS

Diez personas encerradas en la Isla del Pirata, víctimas o asesinos? Una incógnita por resolver por parte del espectador a la obra ‘Y no quedará ninguno‘, una nueva versión actualizada de la novela policíaca más famosa de Agatha Christie. En la obra, la autora revela la doble moral victoriana, extendida actualmente por todo el mundo, a la que se muestran a través de un cierto sentido de humor y de un macabro escenario criminal los defectos ocultos de cada personaje, y donde ustedes se preguntarán quién será el asesino?

Un misterio que deberán resolver en esta adaptación realizada por su director Ricard Reguant y el dramaturgo italiano Gianluca Ramazzotti, y que ustedes no revelarán nunca, a menos que quieran recibir una invitación para una corta estancia en la Isla del Pirata.

Bienvenidos al misterio !!!

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

Y no quedará ningunoY no quedará ningunoY no quedará ningunoY no quedará ninguno

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Buena puesta en escena y actores geniales!Destaco a Toni Sevilla!

  01/12/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  No es la mejor adaptación teatral qe he visto de una novela de Agatha Christie pero debo reconocer que la obra cumple su función: entretener al público y conseguir atraparlos para averiguar quién es el asesino.
  He estado a punto de descubrirlo. Pero no… otra vez he vuelto a fallar. Soy malísimo en esto jajajaja
  Grandes actores en el escenario que interpretan de maravilla. Otros no tan conocidos que hacen lo que pueden. Y otros totalmente sobreactuados y con interpretaciones de risa.
  Si os gusta el misterio y las historias detectivescas no dejéis de ir a visitar la Isla Pirata!!

  01/12/2017

 • 12345

  xavi

  Muy buena!!!!

  30/11/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  una nova versió actualitzada, força fidel al llibre original, de la novel·la policíaca “Deu Negrets” de Agatha Christie, . S’ha de reconèixer, d’entrada, que l’inconfusible estil de l’escriptora anglesa és un gènere en sí mateix i, per tant, cal valorar-lo amb les seves pròpies regles. Un fil argumental que presenta els fets de forma que tothom és sospitós de ser l’assassí a qui no descobrirem fins a l’última escena. Les trampes, l’excés d’informació, els girs sobtats o els personatges estereotipats no són, en aquest context, elements qüestionables però tan mateix, l’espectacle té molts elements que el fan semblar antiquat. També he trobat massa precipitació en el desenvolupament dels esdeveniments doncs tota l’acció real de l’argument te lloc a la segona part. Pel que fa referència a les interpretacions, algunes més que correctes, altres força fluixetes i algunes semblan fins i tot una mica desganades. Sort dels veterans Pep Munné i Toni Sevilla i el jove Arnau Puig que fan que l’espectacle resulti decent i entretingui.

  07/10/2017

 • 12345

  lucia

  Me ha gustado mucho, la música te pone los pelos de punta, y la intriga hasta el final es inquietante! La actuación de los actores sobresaliente. Una obra muy recomendable a los que nos encanta la intriga, el misterio y el suspense!

  06/10/2017

 • 12345

  Fina

  Intriga, sobresaltos, múisica acusatoria, personajes que van desapareciendo, diálogos incriminatorios, numerosas pesquisas y un final inesperado. Una buena obra para que disfruten adultos y adolescentes.

  26/09/2017