Espectacular espectacle, amb algun però…

Los Vivancos: Nacidos para bailar

Los Vivancos: Nacidos para bailar
03/06/2016

Feia temps que sentíem parlar dels seus espectacles, però sistemàticament rebutjàvem anar a veure’ls, suposem per la venda que ells mateixos fan dels seus espectacles, molt dirigida directament a un cert tipus de dones que els agrada anar a veure principalment els seus pectorals musculats, independentment de la qualitat de l’espectacle ofert.

Dimecres passat, per fi ens vam decidir a anar a veure NACIDOS PARA BAILAR al Teatre Tívoli, amb certa recança i segurament amb molts prejudicis del que anàvem a veure. Val a dir que l’espectacle ens va sorprendre molt favorablement, sobretot per la seva espectacularitat i el gran desplegament de mitjans, en una gran producció que segurament és molt i molt costosa.

Es tracta d’un espectacle en el qual predomina la dansa, que potser és el que saben fer millor, especialment el flamenc en la seva faceta de «zapateado» que a vegades es barreja en una mena de «claqué», suposo que per poder arribar a tot tipus de públic arreu del món. També barregen l’acrobàcia i se’n saben sortir prou bé; les seves interpretacions musicals en directe són agradables però molt senzilles, malgrat que han estat força intel·ligents i s’han sabut recolzat amb una banda sonora prèviament gravada, que barreja molts estils diferents, com són el Rock, el Flamenc i fins i tot música clàssica o de pel·licules, gravades per l’Orquestra Simfònica de Budapest.

L’espectacle té força qualitat i com ja he comentat és molt espectacular. Llàstima que inclou alguns aspectes força barruers, que malmeten el resultat final.

Valoració sencera clicant AQUÍ.

← Volver a Los Vivancos: Nacidos para bailar

¡Enlace copiado!