Los Vivancos: Nacidos para bailar

3/06/2016

Espectacular espectacle, amb algun però…

Feia temps que sentíem parlar dels seus espectacles, però sistemàticament rebutjàvem anar a veure’ls, suposem per la venda que ells mateixos fan dels seus espectacles, molt dirigida directament a un cert tipus de dones que els agrada anar a veure principalment els seus pectorals musculats, independentment de la qualitat de l’espectacle ofert.

Dimecres passat, per fi ens vam decidir a anar a veure NACIDOS PARA BAILAR al Teatre Tívoli, amb certa recança i segurament amb molts prejudicis del que anàvem a veure. Val a dir que l’espectacle ens va sorprendre molt favorablement, sobretot per la seva espectacularitat i el gran desplegament de mitjans, en una gran producció que segurament és molt i molt costosa.

Es tracta d’un espectacle en el qual predomina la dansa, que potser és el que saben fer millor, especialment el flamenc en la seva faceta de “zapateado” que a vegades es barreja en una mena de “claqué”, suposo que per poder arribar a tot tipus de públic arreu del món. També barregen l’acrobàcia i se’n saben sortir prou bé; les seves interpretacions musicals en directe són agradables però molt senzilles, malgrat que han estat força intel·ligents i s’han sabut recolzat amb una banda sonora prèviament gravada, que barreja molts estils diferents, com són el Rock, el Flamenc i fins i tot música clàssica o de pel·licules, gravades per l’Orquestra Simfònica de Budapest.

L’espectacle té força qualitat i com ja he comentat és molt espectacular. Llàstima que inclou alguns aspectes força barruers, que malmeten el resultat final.

Valoració sencera clicant AQUÍ.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Los Vivancos: Nacidos para bailar

Los Vivancos: Nacidos para bailar

Metálica, Deep Purple,Leonard Cohen… Los éxitos atemporales de las grandes leyendas de la música se reúnen en Nacidos para bailar, un impresionante espectáculo creado por el premiado grupo Los Vivancos.

Nacidos para bailar, una gran producción en la que danza,artes marciales, humor yvirtuosismo musical dan forma una obra que mezcla un espectacular atletismo con un gran eclecticismo artístico. Dubstep electrónico, una orquesta sinfónica, ritmos latinos y una banda de heavymetal. Todo ello confluye en unas partituras que al estilo de las grandes bandas sonoras del cine reúne a los maestros del clásico —como Beethoven o Tchaikovski—, con las canciones más emblemáticas del rock y el vibrante ritmo del flamenco.

Todo por el espectáculo. Ese es el dogma de Nacidos para bailar. La idea sobre la que se erige una obra irresponsable, salvaje, que hace que el espectáculo prevalezca ante y sobre todo. Un concierto que presenta la espectacularidad como un fin en sí misma, afirmando no solo la Libertad del artista sino además, su Locura.

Vídeo

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • Lambert
    12345

    Impressionant i imprecindible!!!

    20/05/2018

Artículos relacionados