“No te asustes, es un bucle, te acostumbrarás”

Vagas y maleantas

Vagas y maleantas
22/12/2015

El títol de l’espectacle prové de la “Ley de vagos y maleantes”. Una llei espanyola de 1933, referent al tractament de rodamóns, nòmades, proxenetes i qualsevol altre element considerat antisocial. Per ser una llei que no sancionava delictes sinó que intentava evitar la comissió futura dels mateixos no incloïa penes, sinó mesures d’allunyament, control i retenció dels individus suposadament perillosos fins que es determinés que s’havia acabat la seva perillositat. Quedant així establerta podia ser utilitzada arbitràriament per a la repressió de les persones sense recursos.

Quatre coristes de diferents èpoques: Cora anys 30 ,Coral anys 50, Corina anys 80 i Corette anys 90, van morir el mateix dia, en el mateix lloc i de la mateixa manera. Ara estan al Limbo on compleixen la condemna de les “vagas y maleantas”.

“Vagas y Maleantas” és teatre, és cabaret, són actuacions musicals que van des del cuplet, cançó de revista, funk, pop rock, tecno i el folk.

Quatre actrius (Mercè Boher, Cinta Moreno, Patricia Medina, Rocío Manzano) que canten de meravella i amb un humor increïble, que ens han fet passar una bona estona. Les acompanya al piano Cristina Martínez.

Tots els elements tal com l’espai escènic, l’escenografia, el vestuari de cada corista, són molt adients a la època a la qual pertanyen , d’igual manera que la seva forma d’actuar o de parlar.

Si el que voleu és riure i passar-ho bé, aneu al “Club Maravillas” que hi ha instal·lat al Tantarantana.

← Volver a Vagas y maleantas

¡Enlace copiado!