Idil·li entre la paraula i la veu

Una noche con Jaime Gil de Biedma (las rosas de papel)

Una noche con Jaime Gil de Biedma (las rosas de papel)
16/01/2020

Ens apropem al teatre La Gleva, on ens conviden a apropar-nos a l’obra i al poeta Jaume Gil de Biedma amb els seus texts i la música en directe de Sílvia Comes. . S’ha de dir que sóc profà en l’obra de Gil de Biedma i en la lectura de la poesia.

En aquest muntatge ens apropem al poeta i al personatge que el mateix Pep Munné ha recreat per a gaudiment de tots nosaltres. Ens presenta una conversa entre el dos Gil de Biedma per un recorregut per la vida i la seva obra amb molta cura.

Els poemes i fragments del diari  es van alternant amb la guitarra i la veu de Silvia Comes per donar forma al muntatge. Pep Muné, ha estat l’anima d’aquest muntatge ja que va poder conèixer al seu personatge.

L’espectacle comença amb un bolero, Nostalgia per recordar-nos que parlarem d’una gran persona. Poemes recitats, alguns cantats amb la veu de Silvia Comes, d’altres de converses amb el públic van succeïnt per identificar-nos amb l’escriptor.

A La Gleva el tindrem durant 3 dies, ahir dimecres va ser el primer i demà és l’últim. No us adormiu i aneu a gaudir-ne de la poesia.

Podeu veure la meva opinió al següent enllaç.

← Volver a Una noche con Jaime Gil de Biedma (las rosas de papel)

¡Enlace copiado!