Un magnífic musical infantil pensat per a tota la família

Una bruixa a Barcelona

Una bruixa a Barcelona
01/01/2017

Divendres tot just dinar, ens vam dirigir al Teatre Victòria per gaudir d’aquesta proposta familiar que ha suposat el retorn de Lucrecia als escenaris. Molts nens esperaven inquiets l’inici d’un espectacle on la protagonista era una bruixa !!!

Lucre, una alegre nena cubana, pateix una increïble transformació en arribar a Barcelona, el cabell se li pinta de mil colors i comença a experimentar uns poders màgics que li eren desconeguts fins aleshores …..

Lucrecia Pèrez Sàez és una artista cubana nascuda l’any 1962 que viu a Barcelona des del 1993. Va començar la seva carrera en el camp de la música i ha editat 13 discos de música cubana i amb moltes composicions pròpies. Amb aquesta proposta torna als escenaris transformada en una bruixa de trenes de mil colors per convèncer als nens que no hi ha bruixes bones o dolentes, només hi ha bruixes que es porten bé o que es porten malament.

La música d’aquest espectacle és enllaunada però la veu de Lucrecia és en directe i les cançons no poden amagar el seu inconfusible ritme cubà que encomana a la platea i als nens que segueixen embadalits la historia i acompanyen amb palmes el ritme de la música.

Jofre Borràs és el que acciona al Drac i li dóna vida i la veritat és que la seva actuació ha estat tot un descobriment i ens ha agradat moltíssim l’efecte aconseguit. Dues actrius actuen simultàniament (que no juntes) interpretant a Lucrècia de nena, elles són Tamara Ndong i Judith Endje. En un moment de l’espectacle són les que manipulen el gat Botero. Un gran desplegament de recursos escenogràfics disseny de Philip Stanton que incorpora els seus preciosos dibuixos dels monuments de la ciutat.

Un magnific musical infantil pensat per a tota la família, que encomana alegria al ritme de la música i la fantasia.

Si desitgeu llegir l’apunt original, només heu de clicar AQUÍ

 

← Volver a Una bruixa a Barcelona

¡Enlace copiado!