Deixar anar per continuar

Un segundo bajo la arena

A partir de 15,00€
Comprar Entradas
Un segundo bajo la arena → El Maldà
16/05/2023 - El Maldà

«Un segundo bajo la arena» ens proposa un apropament a nou punt de vista sobre «Bodas de Sangre» de Federico Garcia Lorca. Com elles mateixes expliquen, el Col·lectiu Desasosiego ens convida a una invocació a la celebració i a la col·lectivitat. Ens parlen de deixar anar un passat, per poder celebrar el present.

Es tracta d’un espectacle que aposta per la posada en escena com un element determinant per la dinàmica de l’obra, cosa que permet a l’espectador ser còmplice de les vivències dels personatges. El públic deixa de ser l’agent passiu que simplement observa per convertir-se en els convidats de la festa.

Si en qualsevol obra la música en directe ja és un punt a favor, en aquest cas també intervé en la narrativa. D’una manera molt curosa, han aconseguit combinar tots els elements que hi ha sobre l’escenari: públic, música, personatges, imaginari i escenografia, i entrellaçar-los per tal que tots tinguin un paper fonamental per arribar al clímax.

La interpretació dels actors Pol Toro, Camille Latron i Carla Coll donen vida a uns personatges cuidats i treballats al detall. Durant l’obra ens portaran per diversos moments de la història, parlaran del passat, del present i del futur, ens faran riure i reflexionar, tot des d’una veritat i una tendresa entranyable.

Sens dubte un bon recordatori que el teatre és una experiència col·lectiva que passa en un moment present i, que només això, ja es mereix una celebració.

← Volver a Un segundo bajo la arena

¡Enlace copiado!