Basada en un fet real.

Truco als meus germans

Truco als meus germans
25/09/2015

“Truco als meus germans” és una novel.la que l’escriptor suec Jonas Hassen Khemiri va escriura al 2012, basant-se en els atemptats ocorreguts al centre de Estocolm al desembre de 2010. L’obra que es va estrenar per primera vegada al 2013 al Teatre de la Ciutat Malmö , ens arriba a Barcelona de la mà d’Adrian Devant que ha estat qui l’ha traduït i dirigit en aquesta ocasió.

Al centre d’Estocolm acaba d’esclatar un cotxe, la ciutat està en estat de xoc. L’Àmor, està molt espantat.Ha de trucar als seus germans.

Les interpretacions han estat magnífiques, tots quatre actors (Adrià Díaz, Marc Naya, Vicky Luengo i Laura Sancho) si deixen la pell en els seus personatges, fent-los del tot creïbles. Però pot ser el que més m’ha sorprès de tots ha estat l’Adrià Díaz, l’actor que encarna el paper de l’Àmor, que l’he vist amb un registre totalment diferent al que ens tenia acostumats.

No us desvetllaré de que va l’obra més enllà del que heu pogut llegir a la sinopsi, però us deixaré algunes de les reflexions que en vaig treure després de veure aquesta representació.

“Sóc qui sóc. Vinc d’on vinc. Haig de fer el que s’espera que faci.”

“No per ser d’on sóc estic obligat a ser un esclau del meu origen”

“Moltes vegades un porta la motxilla sen se saber que la porta a sobra”

Llàstima que només s’ha presentat quatre dies a la Nau Ivanow. Esperem que ben aviat es troni a programar, paga la pena.

VALORACIÓ: *** 1/2

← Volver a Truco als meus germans

¡Enlace copiado!