Espectacle còmic operístic de gran qualitat

The Opera Locos

The Opera Locos
06/02/2022

The Opera Locos combina òpera i humor en un espectacle còmic operístic per a tots els públics.

Es va estrenar l’abril de 2018, i va ser guardonat amb el premi Max al millor espectacle musical al 2019.

The Opera Locos és una manera fresca i divertida d’acostar el gènera de l’òpera a una  part del públic que no ha tingut la oportunitat, sigui per motius econòmics o simplement  per desconeixença d’aquest tipus de música, de poder anar a veure i gaudir de un muntatge d’aquest gènera.

La companyia Yllana ho fa de manera fàcil, amena i divertida, oferint un gran repertori de les àries més representatives de les òperes més famoses, convertint una experiència, de vegades una mica encorsetada, en un espectacle del tot modern i proper, aconseguint que tant grans com petits gaudeixin, com a “locos”, d’unes veus i un gènera realment meravellós.

Cinc grans cantants lírics representen els diferents tipus de veu dels cantants d’òpera. Toni Comas (tenor), Jesús García Gallera (contratenor), Enrique Sánchez Ramos (baríton),Mayca Teba (mezzosoprano) i Maria Rey Joly (soprano). Unes veus prodigioses que ens emocionen quan interpretant algunes de les àries més famoses de les grans òperes, com La TraviataMadame Butterfly , La flauta màgicaCarmenNormaLa bohemiPagliacci, AïdaCasta Diva,… per citar-ne uns quants;  fins hi tot, quan en algun moment s’uneixen i fusionen amb altres estils musicals, com “My way” de Frank Sinatra ó “I will always love you” de Withney Houston.

Una escenografia meravellosa de David Ottone, Yeray González i Tatiana de Sarabia també responsable de l’excepcional vestuari i caracterització, un disseny d’il·luminació extraordinari de Pedro Pablo Melendo, les coreografies de Carlos Chamorro i tota una resta de grans professionals, aconsegueixen que aquest “The Opera Locos” sigui un muntatge del tot imprescindible per a tots els públics.  

Tot i que és un espectacle còmic operístic, el que ens ofereix la companyia Yllana és realment meravellós. No estem parlant d’un espectacle que parodiï la música clàssica, tot al contrari, el que ens ofereix aquesta companyia és una proposta rigorosa i respectuosa de un gènera que malauradament no tots en tenim la oportunitat de poder-lo gaudir en directe.

Només dir-vos, que hi aneu, que no deixeu passar aquesta magnífica oportunitat de gaudir d’unes veus i unes interpretacions fora de sèrie.

← Volver a The Opera Locos

¡Enlace copiado!