Entrem al forat de la perversió i el divertiment?

The Hole

The Hole
20/09/2013

Després d’un gran èxit a Madrid, a on va estar més de dos anys en cartell i a on d’aquí pocs dies arribarà la seva segona part, aterra a la nostra ciutat «The hole». Es tracta d’un show ple de diversió, música, humor, circ i sensualitat… es a dir, cabaret en estat pur. Per aquest motiu, el Teatre Coliseum ha readaptat la seva gegantesca sala per tal d’acollir aquest macroespectacle, retirant totes les butaques de la platea i col·locant en el seu lloc unes taules i cadires, al més pur estil cabaretesc, a on els espectadors poden prendre una copa o, fins i tot, fer un àpat.

Cal dir que, l’atmosfera aconseguida a «The hole» permet endinsar l’espectador dins de l’espectacle des del primer moment que entra al teatre. És llavors quan alguns dels peculiars personatges del show donen la benvinguda i es fan fotografies amb els assistents. Però aquesta atmosfera no s’atura aquí, sinó que s’intensifica al llarg del show gràcies a una espectacular escenografia i a una molt bona il·luminació. De fet, l’únic però tècnic el trobaríem en el só, que en ocasions no acaba de ser del tot nítid i suposa una petita taca a una molt bona posada en escena. D’altra banda, les diverses actuacions presents són de gran qualitat, les quals són realitzades per personatges que semblen estrets de «The rocky horror picture show». Tot això és amanit per la mestra de cerimònies, que a la funció a la qual jo vaig assistir era la Terremoto de Alcorcón. Tenint en compte que aquest personatge va rotant segons la funció, puc dir que Pepa Charro pica l’ullet en tot moment al públic català, i ens ajuda, encara més, a submergir-nos dins d’aquest món representat amb la diversió garantida.

Sens dubte, «The hole» és un show cabaretesc modern molt ben fet i amb una atmosfera molt suggerent, que ens ofereix un macroespectacle del qual es surt amb un somriure a la boca i amb els ànims ben amunt.

← Volver a The Hole

¡Enlace copiado!