Cent per cent humor argentí

Sutottos: Inestable

Sutottos: Inestable
26/03/2018

L’obra “Inestable” interpretada per Andrés Caminos i Gadiel Sztrykde, fundadors de la companyia argentina Sutottos (2005), guardonada amb el premi al millor espectacle de la Bienal de Arte Joven de Buenos Aires el 2016, arriba a Barcelona.

La característica principal d’aquesta proposta recau en l’absurditat en que mouen els personatges d’aquesta comèdia, dos companys de pis realment peculiars, que ens mostren les seves paranoies, fòbies, ansietats i obsessions de manera exagerada. Dos frikies. Dos paranoics. Dos inestables.

Mostrant-nos algunes de les obsessions sobre les nostres pors, portades al límit, la companyia Sutottos ens conviden a reflexionar sobre allò que és real, i allò que és irreal. Tots en un moment o altre hem mirat rere la cortina del bany o sota el llit, ens ha semblat veure alguna cosa que en mou o hem sentit algun soroll a mitja nit,…llavors la por ens envaeix; a «Inestable» ens adonarem de lo ridículs que podem arribar a ser els éssers humans davant algunes fòbies i obsessions.

Una proposta divertida, esbojarrada i amb un gran sentit de l’humor . Cent per cent humor argentí que no us podeu perdre.

← Volver a Sutottos: Inestable

¡Enlace copiado!