Entre el teatre físic i la dansa

Sommes-nous?

Sommes-nous?
22/01/2018

Un espectacle visual, físic i musical que tan sols ha ofert dues representacions al Teatre de La Vilella.

La companyia «Si tu t’imagines» és un col·lectiu de teatre físic que pren com a punt de partida disciplines com el teatre, la dansa, l’acrobàcia i la música. Els seus integrants utilitzen el cos com a motor d’uns espectacles que fugen de les convencions i intenten aconseguir la complicitat del públic.

SOMMES-NOUS?, és una proposta dirigida per Olivier Décriaud on cinc artistes s’enfronten a preguntes que abasteixen els aspectes més diversos de l’existència: la vida, la mort, l’amor, l’amistat, l’humor, la propietat, l’esperança… Preguntes que ens fem tots en algun moment per comprendre qui som.

Un espectacle fresc, dinàmic i ple d’energia en la frontera entre el teatre físic i la dansa, amb un gran sentit de l’humor i on la música juga un important paper.

Cinc joves intèrprets: Joel Guadeño, Marc Lorenzo, Neilor Moreno, Siziana Reiser i Raquel Banal ens han plantejat preguntes com Que és per tu la vida? Quins misteris s’amaguen darrere l’amor? Qui voldries que torni de la mort per parlar amb ell? Et fa por la mort? Que significa l’amistat? Que tal estàs?……

I per plantejar totes aquestes preguntes i donar algunes respostes, utilitzen la paraula, la música i el cos amb moviments de dansa i acrobàtics. Una magnífica posada en escena i unes ganes increïbles de transmetre i compartir.

La nostra valoració és de 7 sobre 10

Si voleu veure la ressenya original, només heu de clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Sommes-nous?

¡Enlace copiado!