Per riure i passar una bona estona

Sobre el fenomen de les feines de merda

Sobre el fenomen de les feines de merda
20/04/2015

Al Teatre Tantarantana la companyia La Calòrica hi presenta el seu nou espectacle, Sobre el fenomen de les feines de merda. La Calòrica és una companyia de teatre independent que neix l’any 2010 i que està formada per un grup de llicenciats de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Sobre el fenomen de les feines de merda és un recull d’esqueixos teatrals, inspirats en un article publicat per l’antropòleg nord-americà David Graeber (On the phenomena of bullshit jobs). Es tracta d’un text escrit per Joan Yago i dirigit per Israel Solà. Yago i Solà, en les seves obres, sempre solen tocar temes com la insatisfacció i la frustració, treballat des d’un punt de vista irònic i divertit.

Els actors Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius i Júlia Truyol són els encarregats d’interpretat alguns dels personatges que es troben davant d’aquestes feines, com la d’una socorrista que no sap nedar, la d’un bibliotecari que no se li permet deixar llibres o el d’un curs intensiu per fer de Para Noel. Bones interpretacions per part de tots els actors, que s’endinsen dins dels seus papers fent creïbles els seus personatges.

En definitiva, una comèdia divertida d’històries breus, intenses i originals, per passar una bona estona. Una crítica des de l’humor de feines que no tenen gaire sentit i que possiblement, molts de nosaltres coneixem de ben a prop.

← Volver a Sobre el fenomen de les feines de merda

¡Enlace copiado!