Viure la vida igual que aquest parell!

Smiley, després de l'amor

Smiley, després de l’amor
23/10/2020

Tots aquells que van veure l’inici d’aquesta història ara fa 8 anys es van quedar amb les ganes de saber com continuava la vida d’aquests dos personatges entranyables. Dues vides i maneres de viure-la ben diferents, però que fins ara es complementaven. Com afecta el pas del temps en una relació? Guillem Clua ha volgut retratar el que els seus dos protagonistes predilectes li han anat dient i explicant. Perquè en Bruno i l’Àlex són ben reals. La seva energia sobre l’escenari genera aquell punt d’empatia a nivells d’endur-te els dos al sopar familiar de Nadal.

Guillem Clua  domina la recepta ideal per cuinar una comèdia moderna, actual i fresca amb les dosis necessàries de drama, intensitat i diversió. Aquests ingredients que tantes vegades hem vist desproporcionats. Albert Triola i Ramón Pujol brillen sobre l’escenari, els dos amb les seves peculiaritats que configuren aquest Bruno que busca la perfecció en tot però a la vegada despistat i enamoradís, al costat d’un Àlex que es fa el dur però que la sensibilitat i la tendresa sempre l’acompanyen.

Smiley ens fa creure en la realitat de l’amor, la duresa de les males decisions i la infinitat de penediments que vesteixen el romanticisme. El que fa única aquesta peça és que tot i mostrar la part més fosca de l’amor i la cruesa de tot plegat, segueix sent una comèdia reflexiva. Una comèdia que transmet ganes de viure i conèixer les passions d’un mateix, però per damunt de tot les nostres debilitats. Després de viure aquesta ensucrada comèdia, les ànsies de seguir coneixent la vida d’aquesta parella serà una tradició teatral millor que Els Pastorets, i esperem que el llegat segueixi pel camí de l’èxit!

← Volver a Smiley, després de l'amor

¡Enlace copiado!