Viatge a l’interior del dramaturg

Shakespeare y compañía

Shakespeare y compañía
17/05/2021

Després de les anteriors visites a Laboratorio Teatro, tornem aquest cop per a veure la nova proposta Shakespeare y compañia. Aquest és el setè muntatge de la companyia. La proposta sembla fàcil, Acompanyar a l’espectador durant el recorregut de la vida del dramaturg William Shakespeare i la companyia Lord Chamberlain’s Men al Londres de 1600 en el teatre The Globe.

Com en anteriors cops, la proposta a més d’arriscada t’apropa al mite del dramaturg més conegut per les seves obres i a vegades desconegut en la seva vida. Entrem sense problema amb aquest pacte que ens proposa la companyia per endinsar-nos en el dramaturg (tant en les seves obres, la relació amb altres contemporanis, la companyia i la seva vida privada).

S’ha d’avisar que a l’hora d’entrar al teatre, entrem en estat de xoc. Les cadires i la seva orientació no és l’habitual i la gent ja queda nerviosa en observar que no veu tot el que succeeix en tot l’espai. Però de mica en mica veiem que és important el text, el moviment i la proximitat que tenim en tot moment.

Es nota que és una obra on hi ha un procés únic i a vegades irrepetible, com en la resta de les seves propostes. Aprenem que l’entorn i l’atenció és molt important en aquesta obra, Una obra coral on el treball dels actors em va emocionar. Tenien molta energia a l’escenari i així es va reflectir en tot moment. Podeu veure la meva opinió al següent enllaç– La recomano molt, i de moment queda el proper cap de setmana

← Volver a Shakespeare y compañía

¡Enlace copiado!