Un regal per cada un dels sentits ……

Sentimsentits

Sentimsentits
06/02/2018

La setmana passada vam veure un espectacle de dansa molt recomanable a La Vilella. SentimSentits és un espectacle de Pol Jiménez i la seva reinterpretació sobre un fragment de «Glimpse» de Cesc Gelabert.

Un espectacle díficil de definir, ja que tracta dels 5 sentits que tots tenim. Com expresar tots ells i transmetre-ho al públic assistent és una quimera díficil de realizar. Si pot ser difícil definir com sentim un so, un sabor, un soroll,.. imagineu-vos com definir-ho amb el moviment del cos.

Un espectacle on combina la dansa, la música, la projecció d’imatges i la llum. En diferents moments és tant important el que veus, el que insinueix com el joc amb les ombres per retransmetre els sentits.

Per a una persona aliena a la dansa, pot ser difícil veure espectacles de dansa. Però en aquest en concret el més important és deixar-se portar per la dansa i veure si t’arriba a transmetre alguna sensació més que veure únicament el moviment. I aquesta vegada, el Pol impregna en el seu ball molt més que moviment.

Sense gaire estona, el públic és testimoni del que tenim davant l’escenari és un petit geni a punt d’esclatar per la seva fortalesa i determinació en el ball. I més amb una disciplina on es demana molt a l’artista.

Podeu seguir la continuació de la recomanació al següent link d’inquietuds

← Volver a Sentimsentits

¡Enlace copiado!