Una crua realitat

Segarem Ortigues Amb Els Tacons

Segarem Ortigues Amb Els Tacons
23/06/2023 - Teatre Gaudí Barcelona

Segarem ortigues amb els tacons és una producció de la companyia valenciana Contrahecho, escrita per Marco Luis Hernando i dirigida juntament amb Idoya Rossi.

Es va estrenar el 2017 a València en el marc del festival de tardor Russafa escènica.

Segarem ortigues amb els tacons és una obra que parla de la prostitució de carrer.

Un text atrevit, directe fins i tot de vegades incòmode per la seva claredat.
Una obra molt explícita verbalment i físicament.

A través de quatre personatges, que representen a quatre prostitutes, coneixerem el seu dia a dia.
Elles s’expressen, opinen, denuncien i debaten sobre la seva vulnerabilitat davant les agressions físiques, verbals i sexuals, sobre la falta de respecte, sobre el gran negoci que hi ha al darrere d’aquest ofici.
Les escoltem. Coneixem a través d’elles la part fingida i la part més humana. Comparteixen històries amb nosaltres. Elles són mares, filles, netes. Són dones amb una història al seu darrere.

Laura Sanchis, Pilu Fontán, Alberto Baño i Isabel Martí interpreten aquestes quatre dones que viuen de la prostitució.
És un treball ben conjuntat. A través d’elles podem sentir la seva angoixa, ràbia, esperança i somnis. Amb elles coneixerem totes les cares de la prostitució des de tots els àmbits: humà, social, polític i econòmic.

Ens miren als ulls, ens fan sentir incòmodes de la mateixa manera en què se senten elles per aquells que les miren, les jutgen o les menyspreen.
Són persones amb sentiments.

Lluny dels tons vermellosos, atribuïts al desig, Marcos Luis, ha triat una escenografia i vestuari on el blanc, símbol de puresa, és el color predominant.

Segarem ortigues amb els tacons és una proposta trencadora que mostra la realitat invisibilitzada de les prostitutes de carrer.

No us la perdeu!

 

 

← Volver a Segarem Ortigues Amb Els Tacons

¡Enlace copiado!