Un nou Musical amb velles músiques

Rouge Fantastic Love

Rouge Fantastic Love
16/01/2018

Un musical fet a mida, seguint la línia argumental creada, ambientat en el París de la Belle Epoque, l’any 1900. Dirigit pel mateix Ricard Reguant i amb la direcció musical de Pep Sala, està protagonitzat per Gisela i Toni Viñals, incloent-hi temes musicals d’èpoques molt diverses com “Lady Marmelade”, Roxanne“ “Your Song”, “La Boheme”, “One Girl” o “Single Ladies”.

Cançons que conformen bona part de la nostra memòria musical i que han estat adaptades i entrellaçades per donar contingut a la història que ens volen explicar. Com a punt molt positiu, la música està interpretada en directe.  Com a punt no tant positiu, el resultat és una banda sonora on es barregen estils diferents de música que a vegades semblen “lligades per força”.

En un muntatge gairebé sense diàlegs, s’han encabit des del brindis de la Traviata a cançons d’Aznavour, temes d’Elton John, de John Lenon o de Beyoncé, amb les lletres en castellà que sovint han estat canviades per adaptar-se al guió.

Unes interpretacions que ens han agradat en general, destacant especialment, la del mestre de cerimònies (Javier Enguixi la dels dos protagonistes principals (Gisela i Toni Viñals).

Una proposta entretinguda de teatre popular, on cal anar amb la idea de simplement passar una bona estona i gaudir d’allò que ens ofereixen. Cal valorar l’esforç que suposa aixecar un espectacle com aquest en què segons va comentar Ricard Reguant, hi treballen al voltant de 100 persones. No cal buscar res més.

La nostra valoració és de 6 sobre 10

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Rouge Fantastic Love

¡Enlace copiado!