Una història d’amor, obsessió i relacions frustrades

Res de tu

Res de tu
12/06/2023 - Teatre Tantarantana

Després d’un temps de «parón» teatral, Res de tu ha estat l’obra amb la qual he decidit retornat als teatres. No me la podia, ni volia perdre per una bona raó: la signa un bon amic i company de teatre l’Iván F.Mula.
De fet, quan es tracta la dramatúrgia o interpretació d’algun amic o conegut, m’ho penso molt abans d’anar-hi per por de no connectar amb el que veig. Per sort aquest cop no ha estat el cas. El que ha escrit l’Iván és una meravella, igual que les interpretacions d’en Roger Vila i la Mireia Sala, dos actors que ens regalen unes escenes plenes d’autenticitat.

Text, direcció i interpretació omplen una escenografia pràcticament buida. La música, l’expressió corporal i la llum són els complements ideals amb els quals s’aconsegueix crear un muntatge que funciona com un rellotge.

Res de tu és una peça teatral dramàtica representada a dues veus. Per un costat tenim al protagonista de la història, que també n’és el narrador (Roger Vila) i l’actriu Mireia Sala, que interpreta la veu interna del protagonista i a la resta de personatges que surten al llarg del relat. Personatges que queden perfectament definits, gràcies a una feina molt acurada per part de l’actriu.

Res de tu és la història d’un amor secret.

Res de tu és un espectacle que toca temàtiques com l’homosexualitat, les relacions frustrades, la soledat interior i les aparences, tot de temes que ens porten a reflexionar sobre els nostres conflictes interns.

Res de tu ens parla de secrets, de repressió, de soledat, de superficialitat, d’autoengany, de les inseguretats en la que moltes vegades ens refugiem per tal de fugir del nostre jo interior, intentant amagar qui som en realitat per por de no ser acceptats, i por de ser jutjats.

Un muntatge d’allò més recomanable.

← Volver a Res de tu

¡Enlace copiado!