sense volta ni solta, però m’agrada

Pere Arquillué: Audiència i Vernissatge

Pere Arquillué: Audiència i Vernissatge
02/07/2018

Dijous vam assistit a l’estrena de Audiència-Vernissatge, on l’actor Pere Arquillué ha dirigit aquests dos textos en una obra hilerant amb un resultat força engrescador.

És una obra que m’ha agradat força, és una obra hilerant on tots els actors estàn genials. Magnífic Josep Julien en el seu paper cap cerveser i marit així com Rosa Gàmimz en el seu paper de dona. Hem d’indicar que els papers son totalment exagerats i portat a un límit extrem. Per aquest motiu s’ha conseguit que l’absurd dels personatges ens agradin igual que la interpretació del actors.

L’escenografia és molt sencilla, amb 6 armaris ens endimsem en un petit despatx on la bruticia i les llaunes de cervesa conviuen amb el cap. Quan comencem la següent obra i viem com els actors en van creant el nou espai. Aquests armaris inicials es converteixen amb tot un menjador d’un pis fabulós.

És una bona oportunitat per acudir al Grec 2018 d’aquest any i poder passar una bona estona rient sempre que entrem en el seu món esgarriat. Si vas amb la idea de veure una comèdia típica, segons el meu parer no és la proposta ideal. Si vols obrir la ment i deixar-te emportar, no ho dubtis.

L’opinió sencera a l’enllaç 

← Volver a Pere Arquillué: Audiència i Vernissatge

¡Enlace copiado!