Al nostre gust!

Al vostre gust

Al vostre gust
22/07/2015

Durant aquests 6 anys, la companyia Parking Shakespeare ha creat 9 espectacles: L’Amansiment de la fúria, La Comèdia dels errors, El somni d’una nit d’estiu, Treballs d’amor perduts, Nit de reis, Pell de Mercuri, Woyzeck, Molt soroll per res i Eduard II. Nosaltres els vàrem descobrir al 2011 amb El somni d’una nit d’estiu i des de les hores els seguim fidelment.

Dilluns vam agafar l’ampolleta d’aigua i els coixins que ens acompanyen cada any i… cap el Parc de l’Estació del Nord! S’hi ha d’anar amb temps si no et vols quedar sense lloc.

Aquest estiu 2015, la companyia ens presenta Al vostre gust, el seu nou Shakespeare en aquesta ocasió dirigit per Llàtzer García.

Novament hem sortit encantats d’aquest espectacle. Encantats de la manera de treballar d’aquesta companyia que et presenta una obra de Shakespeare de manera més contemporània sense deixar de tenir el seu to clàssic.

Hem tornat a veure el bufó fent de les seves, ducs, dames i cavallers amagant la seves identitats, pastors i donotes. Hem vist lluitar amb espases, cantar i ballar. Ens hem imaginat dins la cort i desterrats en el bosc de Arden. Falses identitats, dones vestides d’home. Embolics i un final feliç.

El vestuari genial, les vestidures negres i serioses de la cort i els vestits florejats i divertits dels desterrats. No hi faltava detall!

Les interpretacions com sempre fantàstiques.

Us recomano que hi aneu. Us ho passareu molt bé, veureu teatre de qualitat i la màgia de veure teatre a l’aire lliure.

← Volver a Al vostre gust

¡Enlace copiado!