Paràsits. El musical → Jove Teatre Regina

12/11/2017

Veus oprimides

El meu error inicial va ser pensar que tots els “musicals per joves” són una còpia de “El despertar de la primavera” de la temporada passada. Anava amb les expectatives molt altes, confiant amb el talent de la meitat del repartiment, que van complir amb el seu paper, però no va ser suficient per amagar la poca naturalitat de la resta dels integrants del grup. En general, micròfons massa baixos i a vegades molt alts (que “petaven”), mirades dels actors al públic buscant complicitat innecessària, “trepitjades” comunes qui sap si per falta de rodatge… De totes maneres, els sis joves han demostrat tenir una veu genial que en altres ocasions es poden acabar d’explotar. Podem donar una nova oportunitat als joves perquè …No podran amb mi si jo no vull…

 

Per què hi heu d’anar? Una història que narra la lluita dels joves contra les opressions! Uns fets que ens porten a imatges força recents i actuals.

Per què no? Falta intensitat al muntatge, algunes petites peces que acabin de fer rodar la maquinària.

 


Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 15,00€

Comprar Entradas

Paràsits. El musical

Paràsits. El musical

Ante el conflicto, ¿en quién puedes confiar? Basta con los ideales para iniciar un proyecto de cambio?

Paràsits es un musical que habla de la amistad, de la juventud reaccionaria y de sentirse excluido de la sociedad. Una obra histórica que habla de hechos reales y que quiere reflexionar sobre la juventud como motor de cambio.

Una obra sobre luchadores olvidados.

Sinopsis

Alemania 1944, Segunda Guerra Mundial.

Grupos de jóvenes contrarios al régimen Nazi se organizan por el combatirlo a través de la música y las acciones sociales. El gobierno alemán los considera parásitos de la sociedad y los combate con la fuerza intentando erradicarlos.

Esto hará que un grupo de la ciudad de Colonia, Los Piratas De Edelweiss, empiece a plantearse si la violencia sólo se puede combatir con violencia.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Vídeo

Fotos

Paràsits. El musical

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

Sé el primero en dejar tu valoración.